De hvide får ambassadører

Kendte skal markedsføre klubben over hele landet

01:53

1 af 2

AGF lancerer et landsdækkende hold af goodwill-ambassadører, som skal styrke interessen om klubben og sikre, at dens kultur, brand og image bliver ved med at udvikle sig.

Ambassadørerne orienteres om udviklingen i klubben og får mulighed for årligt at deltage i et orienterings- og diskussionsmøde med AGF's ledelse. Derudover har ambassadørerne en stående invitation til alle AGF's hjemmekampe i NRGi Park.

- En nylig undersøgelse viser, at over 1 million danskere synes godt om AGF. Vi er jo en lille organisation, vores store eksponering til trods. Derfor har vi nogle gange udfordringer med at nå omverdenen med vores budskaber og med at høre og forstå, hvad man synes om os, siger Torben Bjerre-Madsen, bestyrelsesformand i Århus Elite A/S, selskabet bag AGF i en pressemeddelelse.

- Her spiller goodwill-ambassadørerne en vigtig rolle, da de færdes i geografiske og kulturelle områder, hvor vi kun sjældent når helt ud. Så vi håber, at ambassadørerne kan være med til, fortsætter han.

Bor et stykke fra os
Da mange af goodwill-ambassadørerne bor et stykke fra Aarhus, skal man ikke forvente at se dem til samtlige hjemmekampe.

Men de vil jævnligt blive orienteret om udviklingen i AGF Fodbold, og det vil gøre dem i stand til at repræsentere AGF i deres omgangskreds.

De goodwill-ambassadører, der allerede har sagt ja tak til at være med, er: musiker Thomas Helmig, biskop Kjeld Holm, rektor ved Aarhus Universitet Lauritz B. Holm-Nielsen, medlem af Folketinget og tidl. minister Lykke Friis, journalist Rasmus Tantholdt, journalist og forfatter Frits Christensen, regionsrådsmedlem og tidl. borgmester Flemming Knudsen og forfatter Tage Skou-Hansen.