De holder øje med fulde unge

Natteravnene er i dag at finde til Beach Party i Grenaa

01:55

1 af 2

En gruppe voksne klædt i næsten selvlysende, gule veste tog i dag opstilling foran koncertpladsen ved stranden i Grenaa.

De var alle en del af foreningen Natteravnene, som havde fået til opgave at holde øje med de mange tusinde unge mennesker, der skulle deltage i Radio ABC Beach Party.

Arrangørerne forventede op mod 10.000 gæster, hvoraf størstedelen er unge.

Se også: 10.000 til strandfest

De 25 natteravne forberedte sig derfor lørdag eftermiddag på en travl aften uden for koncertområdet:

- Når mørket begynder at sænke sig, så bliver de rigtig fulde, og så ligger mange faktisk og sover. Det er det, vi skal holde øje med, siger natteravn Morten Andersen.

Beach Party'et i Grenaa begyndte klokken 12 og slutter først ved midnat lørdag. Arrangørerne sørger for de unge inden for indhegningen til pladsen, mens Natteravnene tager sig af de koncertgængere, som opholder sig uden for indhegningen.

Det er kombinationen af mange timer med alkohol og lidt lunt sommervejr, som gør, at Natteravnene er på pletten - også i år:

- Vi har erfaring med, at når der er rigtig mange unge samlet et sted, og der er alkohol involveret, så er der jo tit og ofte nogen, der får en anelse for meget at drikke, siger Kenneth Møller Kajhøj, som er formand for Natteravnene i Grenaa.

Kom med de frivillige natteravne på arbejde i tv-indslaget øverst i artiklen.

TV 2 | ØSTJYLLAND sender i nyhedsudsendelsen lørdag aften live fra koncerpladsen i Grenaa. Se med klokken 19.30.