DC: Perfekt timing til et skifte

Daniel Christensen ser frem til sit belgiske eventyr, som han kalder for ’et mål med karrieren’

Daniel Christensen skifter efter 80 kampe, heraf de 79 af dem i træk, AGF ud med belgiske KVC Westerlo, der aktuelt er på sidstepladsen i den bedste belgiske række efter fire kampe af sæsonen.

- Det var en mulighed, der opstod ud af det blå, og en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. At spille i udlandet har altid været en drøm og et mål med min fodboldkarriere, som jeg tror, det er for de fleste unge knægte. Derfor var det fedt, at AGF var villige til at gå ind i det og være medvirkende til, at det kunne lade sig gøre, siger Daniel ’DC’ Christensen til tv2oj.dk. 

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"74249\"}"]

Læs også : AGF sælger ’DC’ til belgiere

Han afviser, at skiftet har noget at gøre med, at han har set meget fodbold fra bænken i begyndelsen af denne sæson, men medgiver, at det da gør tidspunktet endnu bedre.

- Det er perfekt timing. Også i forhold til min alder – jeg fylder 28 til september og er i mine bedste fodbold-år. Det skulle være nu, hvis jeg skulle prøve mig af i en større liga, siger Daniel Christensen.

Daniel Christensen mener ikke, at Westerlo, der lige nøjagtig undgik nedrykning i sidste sæson, er en større klub end AGF, men kalder det alligevel et skridt op rent sportsligt. 

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"74192\"}"]

Læs også : AGF-direktør: 0-7 ændrer ingenting

- Jeg ser det absolut som et skridt op. Belgisk fodbold er på vej frem, og det er der, alle folks øjne er, både på landsholdet og ligaen, som jeg synes er stærkere end Superligaen, siger ’DC’.

Det er dog ikke uden vemod, at Daniel Christensen, der har været med til at spille AGF tilbage i Superligaen samt deltaget i en pokalfinale med ’de hvi’e’, forlader Fredensvang. 

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"74088\"}"]

Læs også : AGF lider historisk 0-7-nederlag mod Brøndby

- Det har været en suveræn oplevelse at spille i AGF. Det altoverskyggende har selvfølgelig været oprykningen og især pokalfinalen, som var den største fodboldoplevelse i min karriere hidtil. Opbakningen og entusiasmen fra fansene har også gjort stort indtryk på mig, ligesom byen er vokset på os som familie, og vi kan sagtens se os selv flytte tilbage til Aarhus, når fodbold ikke er førsteprioriteten længere, siger Daniel Christensen. 

'DC' spillede 80 kampe og scorede tre mål for AGF.