Dansk talent får kontrakt med Cult

Mads Pedersen håber at fortsætte sin udvikling på fusionsholdet

Det østjyske fusionscykelhold Cult Energy-Stölting Group har skrevet kontrakt med stortalentet Mads Pedersen for en to-årig periode.

Den 19-årige rytter har vist lovende takter i sin rookie-sæson for Cult Energy Pro Cycling, da han vandt anden etape af dette års Tour de l'Avenir og fik en samlet syvendeplads i etapeløbet Fire dage ved Dunkerque.

- Det har været et udfordrende første år som professionel. Det har været hårdere end forventet men samtidig utrolig lærerigt. Min bedste oplevelse var den samlede syvendeplads i Fire dage ved Dunkerque, hvor jeg havde hele holdets opbakning som kaptajn. Resultatet fra det løb fik ønsket om flere store resultater til at stige, og lige nu synes jeg, der er lang tid til den kommende sæsons første løb. Men jeg glæder mig utrolig meget til at fortsætte karrieren og min udvikling hos Cult Energy-Stölting Group, siger Mads Pedersen i pressemeddelelsen.

I slutningen af september skrev holdet kontrakt med den 19-årige tysker Sven Reutter, som fra årsskiftet bliver professionel på holdet.

auh

playNy covid-bemanding betyder aflyste operationer

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

AUH Danmarks bedste

play Universitetshospital opgraderer: Fast bemanding til covid-patienter

Coronatest Region Midt 20.08.2020

Corona-opdatering: 1603 nye smittede med coronavirus

efterlysning_roveri_randers (1)

15-årig overfaldet: Nu efterlyser politiet mistænkt for røveri

Retten i Aarhus

26-årig fængslet for overfald på svenskere foran legeland