Dansk DJ er blevet voldsomt populær i udlandet

Martin Jensen har 1,7 millioner følgere på Facebook

03:47

1 af 2

For to år siden, var der ikke mange, der havde hørt om DJ Martin Jensen. Siden da er der sket meget, og nu har han omkring 1,7 millioner følgere på Facebook.

Der er dog stadig mange i Danmark, der ikke kender til Martin. Og langt de fleste af hans følgere kommer da også fra andre lande.

- I Brasilien der er de mest vilde med mig, der er små 400.000. Men Danmark er også ved at være med, de er i top ti, så det er ganske udmærket. Den skal nok vokse, siger Martin Jensen.

Drømmen blev misbrugt

Martin Jensen lægger små Youtubevideoer op på sin Facebook med lydbidder, og dem som får flest likes går han videre med.

- Jeg kan nå ud til nye mennesker utrolig hurtigt, fordi folk synes, det er underholdende og sjovt, og så deler de det med deres venner, og så høre folk jo om mig, siger Martin Jensen.

Martin Jensen spiller nu både i Danmark og i udlandet, han skal blandt andet forbi festøen Ibiza.

- Ibiza og Las Vegas, jeg vil ikke sige same-same, men altså det er også de allerstørste navne, der spiller på Ibiza, siger Martin Jensen.

Øverst i artiklen kan du se et indslag med Martin Jensen. Du kan også se hele Livet + det løse i aften klokken 19:50 på TV 2 | ØSTJYLLAND eller allerede nu lige her.

Herunder kan du høre et af DJ Martin Jensens mest populære numre: