Danny Olsen har spillet sin sidste kamp for AGF

Danny Olsen har spillet sin sidste kamp for AGF, fortæller midtbanespilleren på Instagram

Danny Olsen har spillet sin sidste kamp for AGF, da kontrakten mellem de to parter ikke bliver forlænget. Inden søndagens kamp mod Viborg fik han blomster for sin kamp nummer 100 for AGF. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Danny Olsen er fortid i den aarhusianske suprligaklub AGF.

Dermed blev sejren over Viborg FF søndag aften den sidste kamp i AGF-trøjen for 31-årige Danny Olsen, der har kontraktudløb denne sommer og altså ikke forlænger med AGF.

Danny Olsen skiftede til AGF tilbage i 2014 fra FC Midtjylland, men nu venter der så nye udfordringer for den alsidige midtbanespiller, der er noteret for en enkelt landskamp og mere end 100 kampe for AGF.

Danny Olsen jubler efter en scoring mod Esbjerg fB sidste år. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

På Instagram har han mandag delt et billede, hvor han takker klubben, folkene i den og ikke mindst fansene for de seneste år. 

I opslaget på Instagram skriver han også, at ikke fortsætter karrieren hos rivalerne fra Brøndby IF eller Randers FC, men mere ønsker han heller ikke at løfte sløret for på nuværende tidspunkt.

Læs også Glad Glen Riddersholm: Jeg er stolt af drengene

TV2 ØSTJYLLAND har mandag aften snakket med Danny Olsen, der ikke ønsker at kommentere stoppet i AGF før tirsdag, hvor han i samarbejde med klubben kommer med en officiel udmelding.

Danny Olsen er en af flere spillere i AGF, der har kontraktudløb denne sommer. Blandt andet har Stephan Petersen allerede meldt ud, at han fortsætter i Silkeborg IF, mens fremtiden fortsat er uafklaret for blandt andre Elmar Bjarnason, Thomas Juel-Nielsen og Alexander Juul Andersen.