Danmarks mest eksklusive kød sælges i Hadsten

Som den første butik i Danmark kan købmand Jørgen Christiansen fra Hadsten prale af at sælge Danmarks mest eksklusive kød

Der er tale om det hidtil dyreste dansk-producerede oksekød, der er solgt til et supermarked.

I foråret 2010 solgte Friland A/S, Danmarks første eksemplar af den eksklusive Wagyu-kvægrace for over 74.000 kr. inkl. moms til den københavnske estaurant Umami. Nu er det jydernes tur til at få lejlighed til at købe Wagyu-kødet.

- Jeg er overordentlig glad for, at vi som de første i dansk i detailhandel, kan skaffe og tilbyde
dansk-produceret Wagyu, og så lige op til nytår, det er perfekt, siger købmand Jørgen Christiansen.

Den samlede pris for dyret svarer til, at oksefileten i udsalgspriser vil løbe op i omkring 2500 kroner pr. kg.

- Men vi sælger det nok for ca.1500 kr. pr kg oksefilet og bøffer, roastbeef mm, siger den lokale købmand fra Hadsten.

Kødet hænger til skue på krog i butikkens modningsskab frem til få dage før nytår, hvor de eksklusive bøffer sælges.