Danmarks bedste kollega kommer fra Aarhus

Nevin Günes, der er ansat i Aarhus Kommune, vandt tirsdag aften titlen som Danmarks Bedste Kollega

Foto: HK

Nevin Günes, der er ansat som administrativ medarbejder hos Aarhus Kommune, kan kalde sig "Danmarks Bedste Kollega".

Hun vandt titlen, da fagforeningen HK tirsdag aften uddelte priser ved et awardshow i København.

Cirka 1.600 var indstillet til prisen, som Nevin Günes endte med at vinde. Hun blev indstillet til prisen af en kollega, der blandt andet gav hende disse ord med på vejen:

- Hun er løsningsorienteret, altid hjælpsom og lyttende – og så er hun en fagligt dygtig kollega, der gerne deler sin viden med vi andre. Hun er fantastisk til at modtage nye elever og til at delegere til eleverne, så de virkelig lærer noget og prøver at tage ansvar. Hun er altid parat til at tage nye udfordringer op og vinder alles hjerter med sit fantastiske humør og sin positive indstilling om, at ’alt’ kan lade sig gøre. Hun er bare den bedste kollega, man kan ønske sig, lød det i indstillingen. 

Læs også Østjyde valgt som formand for landets lægesekretærer

Mette Kindberg, HKs næstformand, var med i juryen. Hun fortæller, at kåringen handler om at anerkende betydningen af det gode kollegaskab.

- Når vi kårer Danmarks Bedste Kollega, handler det om at hylde alle de gode kolleger, der giver os lyst til at stå op om morgenen og gå på arbejde. I dag fejrer vi fire, som i særlig grad har gjort sig bemærkede. Men på samme tid vil vi sende god kollegakarma til de mange danskere rundt omkring i landet, der hver dag gør en forskel for deres kollegers arbejdsglæde. De fortjener alle sammen anerkendelse,  siger Mette Kindberg i en pressemeddelelse.

Ud over æren og de mange klapsalver modtog "Danmarks Bedste Kollega" også en præmie i form af et arrangement for sine kolleger for op til 25.000 kroner.