Daniel fik stjålet rygsæk, der skulle sikre ham drømmejobbet

Tyven har muligvis fulgt efter os, lyder det fra 26-årig aarhusianer i slem kattepine

26-årige Daniel Maron er netop blevet færdig med sin uddannelse multimedie-animator - nu bliver det sværere for ham at søge job.

En gåtur med hunden på 10 minutter.

Det var alt, en indbrudstyv skulle bruge til at gøre 26-årige Daniel Maron Petersens liv væsentlig sværere.

Daniel var sammen sin mor kørt til hundegården ved Tranbjerg. Morens bil var den eneste på parkeringspladsen, da mor og søn gik en tur for at lufte familiens hund.

Da de kom tilbage, var passagerruden smadret, og Daniels rygsæk var væk.

Læs også 23-årig blev skubbet ned på seng og kvalt, til hun besvimede

Timevis af arbejde på spil

Selve rygsækken kan Daniel sagtens leve uden, men den bærbare, der var i rygsækken, er straks mere vanskelig at erstatte. 

Jeg vil blive ved med at søge efter dig, tyveknægt.

Lars Maron Petersen, far til Daniel

- Jeg har lige færdiggjort en uddannelse som multimedie-animator, og alle mine 3D-billeder og min 3D-grafik var på den bærbare og den eksterne harddisk, der også lå i rygsækken, siger Daniel Maron Petersen til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Jeg har brugt rigtig, rigtig mange timer på projekterne, som jeg skulle bruge til at søge job fremadrettet. Men nu ved jeg ikke, om jeg får mine ting tilbage. Jeg regner desværre ikke med det.

Det var dette syn, der ventede mor og søn, da de vendte tilbage fra en gåtur i hundegården ved Østerby Skov. Foto: Daniel Maron

Frustreret far til tasterne

Daniel havde forsøgt at skjule rygsækken ved at lægge den under passagersædet bag ved en indkøbspose, men det var altså ikke nok til at sikre den.

- Tyven har enten fulgt efter os, eller også er det en, der kører rundt derude og holder øje. Det er ubehageligt at komme tilbage til en ødelagt bil og se, at alle ens ting er væk, lyder det fra Daniel.

Læs også Niels Eriks hus smadret i ulykke: - Nogen holdt hånden over mig

Indbruddet skete ved 17-tiden i torsdags, og Daniels far er så frustreret på sin søns vegne, at han har lavet et opslag i facebook-gruppen 'Mårslet Og Omegns Opslagstavle':

'Fandme ikke i orden, tyveknægt, og jeg vil blive ved med at søge efter dig, så jeg synes, du skal aflevere den et sted, hvor den kan findes'.

Hvis nogen - mod forventning, fristes man til at sige - er stødt ind i en mørkeblå Eastpak-rygsæk uden logo med to rum i Aarhus-området, kan Daniels far, Lars, kontaktes på tlf. 40 20 40 50.