Dan T: Vi kan gå hele vejen

AGF's erfarne styrmand tror på, at århusianerne kan nå helt til tops i denne sæson.

AGF's forsvarsgeneral tager det helt roligt, selvom flere af konkurrenterne har rustet markant op i det netop lukkede transfervindue.

Det skriver stiften.dk.

- FC Midtjylland er nok den klub, der har forstærket sig bedst. De har hentet et par rigtig stærke spillere i Ken Ilsø og Martin Albrechtsen siger Dan Thomassen til stiften.dk, men tilføjer:

- I min bog har OB og FC København fortsat de stærkeste trupper i ligaen, selvom ingen af de to hold er blevet decideret forstærket over sommeren. AaB har skiftet et halvt hold, men ser
allerede ud til at have haft succes med at integrere mange nye spillere på kort tid.

- AaB er en farlig outsider. Til gengæld kan jeg have mine tvivl omkring Brøndby. Martin Bernburg er en klar forstærkning, han er en rigtig dygtig spiller, men jeg synes ikke, at holdet har den samme udstråling som tidligere. Der mangler et eller andet. Og jeg er sikker på, at vi sagtens kan matche Brøndby over en hel sæson, lyder det fra AGF'eren, der skal møde netop Brøndby i næste kamp.

Ifølge Dan Thomassen kan kontinuiteten gavne AGF hele sæsonen. Det er blevet attraktivt at spille i AGF, lyder det.

- Derfor tror jeg også på, at vi kan holde sammen på holdet efter vinterpausen. Kan vi det, så kan vi gå hele vejen, siger Dan Thomassen til stiften.dk.