Randers-eksperimentet: ’Hestene’ har fået ny fan

Der kom masser af autografer på trøjen, da Daniel Johannesen havde sin debut på BioNutria Park

02:13

Daniel Johannesen deltager i TV 2 | ØSTJYLLANDs eksperiment '30 dage i Randers'. Han skal bo i en lejlighed i Randers i 30 dage, selvom hans uddannelse er i Aarhus.

Fredag aften var der fodbold på menuen. Egentlig interesserer Daniel sig mere for computerspil og filosofi end for fodbold, men man skal ikke underkende en aften på BioNutria Park, hvor ’hestene’ folder sig ud.

- Jeg fik en fodboldtrøje af Randers FC med autografer fra nogle af spillerne, og jeg fik et halstørklæde, det er fedt. Det var en succesoplevelse, og jeg kunne godt finde på at gøre det igen – det var faktisk rigtig sjovt, siger Daniel. 

Læs også Randers-eksperimentet: En fantastisk by

Han er mere vant til at se fodbold i form af videospillet FIFA, så det var lidt en ny oplevelse at være på stadion.

- At sidde på sidelinjen var en meget anderledes oplevelse. Halvdelen af tiden kunne jeg ikke følge med, men det var fedt når der skete noget i den halvdel, hvor vi sad, og så vandt Randers jo – pissefedt, siger Daniel.

Følg med i Daniels eksperiment på denne side

Randers FC slog Lyngby 2-0 og var faktisk midlertidigt på førstepladsen i Superligaen efter kampen, og det skulle selvfølgelig fejres på Daniels nye stamsted Café von Hatten i Randers.

Læs også ”Du får ekstra penge hvis jeg kommer foran i køen!”

- Jeg tror, jeg var hjemme halv tre eller sådan noget, og så sov jeg fandeme helt til klokken 15, så jeg havde nok brug for at sove, siger Daniel, der også på dag 12 nåede til en erkendelse om sit nye liv.

- Da jeg stod foran opgangen i går, gik det op for mig: ’Wow, jeg er rent faktisk flyttet til Randers’. Det var meget sjovt, at det skete lige der. Det tager åbenbart lidt tid for mit hoved at komme helt ind i det, siger Daniel.

Se mere i videoen øverst i artiklen, hvor Daniel også viser fodboldgearet frem.