Da Randers HK gik i sort

Slagelse FH viste fantastisk moral og gejst, da de slukkede lyset for Randers HK i sidste sekund.

Der var topmøde i Randers-hallen her til aften. Landets suveræne tophold inden for kvindehåndbold, Slagelse FH, havde lagt vejen forbi Kronjylland til onsdagens sene tv-kamp.

Set med Slagelse-briller forløb første halvleg relativt planmæssigt, og Anja Andersens tropper kunne gå til pause med en komfortabel føring på 15-11.

Efter pausen tog de lokale stjerner over, og i løbet af den afsluttende halvleg formåede Randers HK at skabe en fire måls-føring.

Da hal-uret stod på 57,24 minutter, var stillingen 31-27 i Randers-favør, og en sejr syntes sikker. Men på nærmest uforklarlig vis lykkedes det Slagelse FH at komme igen.

12 sekunder før tid blev der udlignet, og med bare et sekund igen blev sendte Slagelse den harpiks-beklædte læderkugle i mål, til slutstillingen 32-31 til Slagelse.

Dermed er sjællands-klubben stadig ubesejret i håndboldligaen gennem 13 måneder. Det kostede dog - blandt andet - et rødt kort til træner Anja Andersen undervejs.

Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Ny forhåndsaftale i hus: Danmark har sikret sig retten til over 14 millioner vacciner

Unge fra Egaa Gymnasium frygter endnu en heksejagt

Præcise smittetal kommer frit frem: Unge frygter heksejagt

2-årige Anika har en alvorlig, dødelig sygdom, som ikke kan blive behandlet i Danmark. Behandlingen koster 15 millioner kroner og skal laves i Ungarn

2-årige Anika er dødeligt syg: Behandlingen koster 15 millioner kroner, nu samler kolleger ind

sex sexsygdom klamydia

Unge i Aarhus skal lære om sugardating i skolen

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

Genrebillede Penge

Flere kvinder snydt: Bagmænd hæver tusindvis af kroner