D-A-D kommer til Anholt

Danmarks største rockband på Danmarks mindste ø

Foto: Morten Fischer

Søndag den 17. juli 2011 vil gå over i historien på den lille ø Anholt. For første gang nogensinde spiller rockbandet D-A-D nemlig en koncert på den minimale ø midt i Kattegat.

Årsagen er, at Dansk Musiker Forbund fejrer sit 100 års jubilæum og i den forbindelse har fået den idé, at sende landets største rockband til det yderste Udkantsdanmark.

- Det er aldrig sket før og vil aldrig ske igen, fastslår Anders Fromberg, der er Dansk Musiker Forbunds projektleder på arrangementet. D-A-D kommer direkte fra de store festivalscener i sydtyskland til en scene ikke meget større end en dobbeltseng på Anholt.

Søndag aften den 17. juli går det løs med gratiskoncerten for de 90-100 publikummer, der er plads til på den lille restaurant Casablanca.

- Vi forudser at det bliver kaotisk, men også sjovt, siger Anders Fromberg.

- Der er rigtigt mange små spillesteder, der har livemusik hele sommeren, men som ikke har mulighed for at opfylde kriterierne for at få del i spillestedsstøtte. Dem vil DMF gerne give en håndsrækning og hjælpe med at præsentere professionel livemusik over hele landet, lyder forklaringen.