Cyklist ramt af kvindelig bilist der stak af fra stedet

En ung kvinde har fået en kraftig forstuvning af foden efter at være blevet ramt af en personbil

Det var i rundkørslen her, uheldet skete. På Google Street View-billedet er det tydeligt, at der er flere, der har svært ved at finde rundt i rundkørslen, som den kvindelige bilist altså kørte lige over. Foto: Google Street View

I morges var en ung, kvindelig cyklist involveret i et uheld i Randers, hvor hun blev ramt af en bilist.

- Vi har fået en anmeldelse om et uheld sket klokken 07.45 i rundkørslen ved Gammel Hobrovej og Borup Allé i Randers, siger politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Rådmand jubler over udsigt til 40 i timen i byen

Normalt stopper man op, hvis man rammer en person, mens man kører bil. Der skal først og fremmest tjekkes, om personen er kommet til skade, og derefter udveksles forsikringsinformation. Men i forbindelse med det her uheld havde bilisten en anden og langt mere usympatisk løsning.

- En kvinde kommer cyklende og ser en bil komme mod hende. Hun bremser lidt op, og forventer egentlig at bilen gør det samme, men det gør den kvindelige bilist ikke. Kvinden på cyklen rammer ind i bilen midtpå, og bilen bremser ikke. Den kører hen over midten af rundkørslen uden at ændre farten, siger Marianne Morgen.

Sluppet med en kraftig forstuvning

TV 2 | ØSTJYLLAND har været i kontakt med den kvindelige cyklist, der var offer i uheldet. Hun har det efter omstændighederne godt og har ikke brækket benet, som en læge først frygtede.

- Jeg er sluppet med en kraftig forstuvning, men er meget chokeret. Jeg har aldrig været ude for sådan noget før, og det var meget overraskende, at bilisten bare kørte videre, siger cyklisten Nanna til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Mand anholdt for vidnetrusler: "Det bliver hårdt for dig selv"

Hun så ikke meget af den bilist, hvis bil hun kørte ind i siden på.

- Føreren var en ung kvinde med lyst, krøllet hård. Jeg så, at hun havde lyserøde høretelefoner i ørerne, men mere husker jeg ikke, fortæller cyklisten.

Der var angiveligt tale om en sølvgrå bil, og har du set den eller episoden hører Østjyllands Politi gerne fra dig på tlf. 114.