Cykeltur gav mod på livet

En 2.100 kilometer lang cykeltur til Paris gav den overvægtige Lena Åbrink fra Hørning psykisk overskud til at ændre sit liv.

For få måneder siden gennemførte Lena fra Hørning sit livs cykeltur. Hun har været overvægtig hele sit liv og har forsøgt talrige slankekure uden resultat.

Sammen med andre overvægtige besluttede hun at cykle sit eget "Tour de France" fra Århus til Paris. En cykeltur og stroppetur på ialt 2.100 kilometer. Formålet med cykelturen var primært at samle penge ind til overvægtige børn. Men der var i høj grad en uventet sidegevisnst for Lena Åbrink.

Cykelturen betød ikke, som hun måske havde forventet et massivt vægttab. Men kiloene fordelte sig anderledes og mere klædeligt, og blot det for første gang at gennemføre noget større af betydning, gav hende mod på at prøve kræfter med sit eget liv.

Derfor starter hun for første gang i sit liv på en uddannelse. Til september starter hun på Social- og Sundhedshjælper uddannelsen. Se mere om, hvordan det gik Lena Åbrink i Sådan Gik Det i aftenens udsendelse klokken 19.30.