Cykelfest i midtbyen

Gadeløb afslutter fem dages cykelløb

Lørdag bliver Randers Midtby pakket ind i internationale og danske cyklister, når cykelløbet "Randers Bike Week" slutter med et stort anlagt gadeløb. Ifølge arrangørerne kan publikum forvente et brag af en cykelfest. 

- Det bliver lige så spændende, som når vi følger slutspurterne i Tour de France. Her kommer tilskuerne også helt tæt på cykelrytterne og deres følgebiler og kan følge rytternes indbyrdes kamp om at erobre førstepladsen, siger Bjarne Olsen, der er initiativtager og arrangør af cykelløbet Randers Bike Week i en pressemeddelelse. 

Internationalt løb i midtbyen
De 350 danske og udenlandske ryttere cykler en rute på 800 meter rundt om kulturhuset Værket og Randers Realskole. Holdene er delt op i aldersklasser. Starten går klokken 9.30, og der er medaljeoverrækkelse kl. 14.45 på Amfiscenen bag Værket.

"Randers Bike Week " er et nyt internationalt cykelløb, der ruller i Randers fra den 3. - 7. juli. Det er planen, at cykelløbet skal være en tilbagevendende begivenhed i Randers de kommende år. Næste år skydes Randers Bike Week i gang fra den 29. juni - 3. juli 2013.

Se hele ruten på www.ridewithgps.com/routes/822624

EKSTRA:
Se en kort tv-reportage fra "Randers Bike Week"