CULT vil til Australien

Den aarhusianske virksomhed satser på eksport

Foto: Cult

Det er ikke kun længere forbeholdt danskerne, at skylle Cult-shakere ned. Snart kan festglade mennesker gøre tilsvarende på den anden side af jorden.

Den aarhusianske virksomhed CULT A/S, der har sit hovedkvarter i Risskov, vil nemlig eksportere sine energi-drikke til både Australien og New Zealand. Det skriver jpaarhus.dk.

CULT-stifter Brian Sørensen fortæller, at virksomheden på grund af hårde vilkår i Danmark, er nødt til at satse hårdere på eksport til udlandet.

Blandt andet lagde Folketinget i 2010 en ekstra afgift på 7,50 kroner på en liter cider, og ifølge Brian Sørensen tvinger det CULT-produkterne til nye markeder i udlandet. 

- Det er en stor udfordring, at vi ikke har politisk opbakning herhjemme. Derfor er løsningen eksport. Vi er nødt til at gå worldwide for at have flere ben at stå på, siger Brian Sørensen til jpaarhus.dk.

Derfor skal Eruopa og Sydamerika blandt andet erobres. Brian Sørensen tager inden længe til Australien og New Zealand for at lave aftaler om levering af produktet Mokai.