Cult henter sportsdirektør

Cykelhold fortsætter oprustningen

Det østjyske cykelhold Cult Energy Pro Cycling har tirsdag offentliggjort, at holdet fra næste sæson har tilknyttet australske Luke Roberts som sportsdirektør, hvor han skal assistere Michael Skelde og André Steensen.

Luke Roberts har tidligere vundet OL-guld som rytter, og det glæder sportslig ansvarlig for Cult Energy Pro Cycling, Michael Skelde, at han nu får den snart tidligere rytter ind til at hjælpe holdet.

- Jeg er ekstremt tilfreds med aftalen med Luke. Efter møder med ham stod det mere og mere klart, at han vil passe godt ind på holdet. Han har de samme værdier som os, og så er han en god og rolig person. Han kommer med en stor erfaring fra en lang og flot karriere, som kan hjælpe vores ryttere næste år. Vi forventer store ting af Luke, siger Michael Skelde i en pressemeddelelse.

Og Luke Roberts glæder sig til at tage hul på den nye karriere indenfor cykelsporten.

- At komme til at arbejde for Cult Energy Pro Cycling næste år er en stor mulighed for til at bruge min erfaring som rytter videre i cykelsporten, siger Luke Roberts.

Luke Roberts stopper sin karriere som aktiv cykelrytter til januar, hvor han begynder sit nye arbejde i Cult Energy Pro Cycling.

Luke Roberts kørte for det daværende Team CSC fra 2005 til 2007, og han var en del af Saxo Bank-Sungard i 2011 og 2012.