Cult akut lukningstruet

Team Cult Energy har nu sat dato på dagen, der kan blive den sidste i cykelholdets historie

Arkivfoto.

At Team Cult Energy skal have en ny sponsor for at overleve som cykelhold er ikke nogen nyhed, men nu melder cykelholdet klart ud, at cykelholdet kan være fortid allerede i september.

Det skriver TV 2 Sport.

- Finder vi ikke en sponsor, så betyder det, at vi ikke har et pro-kontinentalt cykelhold næste år og så må vi se, hvad der skal ske. Om Cult vil ud og være en del af et andet hold eller Cult måske kører videre som et kontinentalt-hold som vi var sidste år eller Cult slet ikke vil være en del af et cykelhold overhovedet. Den beslutning er jo ikke hos mig. Men alt det er der formentlig en løsning på omkring den 1. september, siger holdejer Michael Skelde til TV 2 SPORT.

Overfor DR Sporten har Michael Skelde sagt, at holdet planlægger at stoppe sæsonen allerede den 13. september på grund af økonomien.

Men der er stadig håb for det østjyske cykelhold, der er Danmarks største. Det siger Michael Skelde.

- Vi har en god dialog med nogen mennesker og muligheder for at det her kunne blive rigtig, rigtig fedt. Så umiddelbart, er vi optimistiske omkring vores situation, og vi tror stadigvæk på, at vi løser den og endda også for flere år frem i tiden. Det vil for mig være det helt optimale, siger han til TV 2 Sport.