Cruiser mod finalen

Randers HK vandt over KIF Vejen i slutspillet i kvindehåndbold

Randers HK er i ekspresfart på vej mod DM-finalen i kvindehåndbold, efter at det søndag blev det til en sejr på 27-23 over KIF Vejen i holdets anden kamp i slutspillet.

Holdet, der fik et enkelt point med over fra grundspillet, har nu fem point efter to kampe, og fører dermed treholdsgruppen i sikker stil.

På andenpladsen ligger Team Tvis Holstebro med to point, og kronjyderne skal dermed blot bruge en enkelt sejr i en af de resterende to kampe for definitivt at sikre sig finalepladsen.

Randers' spil var dog ikke prangende hele vejen igennem. I første halvleg ydede hjemmeholdet således god modstand og kun et klassisk Katrine Fruelund-mål kort før pausen betød, at Randers HK førte med 12-11 halvvejs inde i kampen.

Det var især det etablerede angrebsspil, der virkede lidt omstændigt, hvor eksempelvis profilen Camilla Dalby havde store problemer med at få sving i venstrearmen.

Skruede tempoet i vejret
I anden halvleg skruede Randers tempoet i vejret og gik mere hårdt til værks i forsvaret omkring Mette Melgaard. Det gav gode kontramuligheder, som blev udnyttet og gæsterne trak derfor afgørende fra i halvlegens første kvarter.

KIF Vejen kom lidt bedre med til slut, men det var langt fra nok til at true Randers.

KIF Vejen ligger på gruppens sidsteplads uden point, men har stadig mulighed for at spille sig til en bronzekamp ved at tage andenpladsen i puljen.