Crossfit eller fastfood? sådan brugte østjyderne årets første dag

Hvordan brugte østjyderne den første dag i 2018?

01:16

Årets første dag betyder for mange tømmermænd og en dag på sofaen. Rigtig mange vælger også at pleje deres tømmermænd med en omgang fastfood.

Faktisk er den 1. januar årets travleste dag for fastfoodkæden McDonald's, der har flere end 270.000 danskere på besøg på årets første dag. 

Læs også Tre personer anholdt for at skyde fyrværkeri mod andre

McDonald's på Banegårdspladsen i Aarhus var ingen undtagelse. Her var der også travlhed og masser af kunder, der trængte til en burger eller to.

- Det eneste, jeg fik til morgenmad, var chips og cola. Så det er godt endelig at komme på McDonald's og få noget rigtig at spise, siger Lukas Pedersen.

Tømmermænd skiftet ud med træning

Det er dog ikke alle, der brugte dagen derpå på afslapning. Ved Aarhus Crossfit var Troels Stokholm i fuld gang med træningen. 

Læs også Sådan så det ud: Flot nytårshimmel over Aarhus

Det lyder måske lidt frisk dagen efter nytår, men der var altså også en helt særlig grund til, at Troels kunne komme afsted.

- Jeg var ikke i byen som alle andre. Jeg var på arbejde hele natten. Jeg trak det korteste strå, så jeg har ikke tømmermænd i dag, så det er hovedsageligt derfor, at jeg kan komme op i dag og ned at træne, siger Troels Stokholm. 

Mens mange østjyder plejede tømmermænd, var Troels Stokholm i gang med romaskinen.

Og han vil da også gerne indrømme, at havde han været til nytårsfest, så var det ikke træningen, der stod øverst på dagens liste over gøremål.

- Der er nok mere sandsynligt, at jeg var endt på McDonald's eller dn pizza-bar et eller andet sted, siger Troels Stokholm.

Se mere i videoen øverst i artiklen.