Clipper trækker sig

Maren Mols sejler videre under tysk rederi

Rederiet Clipper har opgivet kampen om containerne på Kattegat

Clipper Group trækker sig nu fra sejlrenden mellem Århus og Kalundborg.   Det oplyser DR Sjælland.

Clippers direktør Per Gullestrup, siger, at man ikke agter at konkurrere på gods med Förde Reederei Seetouristik (FRS), der har meddelt, at de vil sejle på ruten med Maren Mols. Først og fremmest med gods, men der vil også blive transporteret passagerer.

Indtil i aftes havde Clipper-rederiet ellers så godt som lovet, at de ville besejle ruten med den gamle DSB-færge Ask. Men de var ikke klar over at FRS-gruppen også stod klar med en færge.

Per Gullestrup lægger overfør DR Sjælland ikke skjul på, at han er lidt ærgerlig over, at Clipper Group intet fik at vide om, at der også var en konkurrent på vej på ruten.

- Jeg synes jo nok man kunne have sagt at de var inde i billedet, så vi ikke spildte så meget tid på det. Men det er nu engang de betingelser der er, og sådan er det.

Hos FRS-Gruppen vil direktør Ulrik Ortiz Rasmussen ikke kommentere på konkurrenten Clipper men siger, at han i øjeblikket er ved at finde ud af hvad det skal koste passagererne at sejle mellem Kalundborg og Århus.

- Vi forventer, at vi stort set kan fastholde de priser, der har været på den hidtidige rute. Muligvis med moderate prisstigninger, fortæller direktør Ulrik Ortiz Rasmussen til DR Sjælland.