Classic Race i Aarhus slår tilskuerrekord

35.000 gæster har sikret sig en billet til det tre dage lange løb

03:03

Foto: Colourbox

Foto: Colourbox

Foto: Colourbox

1 af 6

Nordeuropas bedste racefestival Classic Race Aarhus har allerede her før den officielle start senere fredag solgt flere billetter i forhold til hele festivalen sidste år.

35.000 gæster har nemlig købt billet til dette års udgave af Classic Race Aarhus. Det er første gang nogensinde i racefestivalens syvårige historie, at så mange har valgt at overvære det tre dage lange klassiske racerløb.

- Det er helt fantastisk, og vi er meget overvældet over den store interesse, vi oplever fra publikum. Men i al beskedenhed så har vi også et vildt flot program i år med masser af godt race i høj international klasse, lyder det i en pressemeddelelse fra løbets leder Niels Brøchner.

Andet end et racerløb

Han peger på, at de væsentligste årsager til succesen, udover det stærke motorsportsprogram, er at der sker meget andet end racerløb. Det er blevet en festival med masser af oplevelser, som man ikke behøver at være bilinteresseret for at blive begejstret over.

Blandt andet Goodlook Street med alle de udklædte deltagere og gæster der for en stund begiver sig ind i en helt anden tid. Her kan man også nyde musik, champagne og god mad. I år har er Classic Race Aarhus ligeledes vært ved en flot bryllupsceremoni, hvor ti udvalgte par bliver gift midt i Mindeparken under løbet.

Wruuum! Thorkild Thyrring gav den gas med ældre på plejehjem

- Nu knokler vi for at blive helt færdige, så vi kan give de her mange gæster en suveræn oplevelse som de ganske enkelt ikke kan få andre steder i Nordeuropa, fortæller Niels Brøchner.

Racerbanen i centrum af Aarhus er i disse minutter ved at blive gjort helt klar til brug. De første træningsløb begynder allerede fredag morgen kl. 9.00.