Classic Race har valgt ny formand efter stifterens død

Det populære aarhusianske motorløb ruster sig til fremtiden ved at sætte navne på de nye bestyrelsesposter

I november gik manden bag Classic Race Aarhus, Niels Brøchner, bort, men nu ser man så fremad – helt i bagmandens ånd. Fonden bag racefestivalen har konstitueret sig i en ny bestyrelse.

Ny formand bliver Claus Søgaard Poulsen, der ligesom Niels Brøchner har været med helt fra starten. Han har siddet som næstformand i syv år.

- Som founder og næstformand gennem de første syv år er det helt naturligt at fortsætte og påtage mig formandsposten og ansvaret efter vores tidligere formand Niels Brøchner, som døde 15. november i år, siger Claus Søgaard Poulsen i en pressemeddelelse.

Læs også Manden bag Classic Race er gået bort

En af den nye formands vigtigste opgaver bliver fokusset på vækst og på at optimere det overskud fra løbet, som hvert år deles ud til velgørende formål, der skaber bedre trafiksikkerhed for børn.

Det skal han blandt andre gøre sammen med den nye næstformand, Jens Weinkouff Højmark.

- Jeg fortsætter af respekt for Niels Brøchners kæmpe indsats for Classic Race Aarhus og Aarhus by som sådan, men også for alle vores sponsorer og de flere end 700 frivillige, som bidrager med en uvurderlig indsats til gavn for Aarhus og børns trafiksikkerhed, som fonden bag Classic Race støtter, lyder det fra Jens Weinkouff Højmark.

Udover de to førnævnte sidder Jørgen Bertelsen også i bestyrelsen som menigt medlem.

Læs også Rekord igen: 40.000 gæster til Classic Race