Classic Race donerer entréen

Fredagens indtægter skal forebygge trafikulykker

Foto: Michael Bennati

Fonden bag Classic Race Aarhus og Børneulykkesfonden har indgået en aftale om, at alle fredagens entréindtægterne går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

Det er første gang i løbets treårige historie, at adgang om fredagen bliver mod entré. Til gengæld bemander Børneulykkesfonden selv indgangene med frivillige kræfter.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Classic Race Aarhus og håber på, at fredagens entréindtægter kan være med til at sætte endnu mere fokus på børns trafiksikkerhed i Østjylland, siger Henriette Madsen fra Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

50 kroner i entré

Også formand for fondsbestyrelsen for Classic Race Aarhus, Niels Brøchner, er yderst tilfreds med aftalen.

- Udover aftalen om entrébeløbet donerer Fonden Classic Race Aarhus dette efterår tusindvis af reflekser og lygter til børnenes cykler, og det er en dejlig praktisk måde at leve op til vores formål på - at fremme børnenes sikkerhed, siger Niels Brøchner.

Billetprisen om fredagen bliver 50 kroner "plus et bidrag efter giverens forgodtbefindende". Beløbet bliver overrakt af Børneulykkesfondens formand Henriette Madsen på præmiepodiet om lørdagen.