Classic Race-direktør: Vil gøre alt for at rette op på fejl

Aarhus Kommune har rettet massiv kritik af Classic Race Aarhus, som vil gøre det bedre næste år

01:15

Aarhus Kommune retter en sønderlemmende kritik af Classic Race, der sidste weekend samlede titusindvis af mennesker i Aarhus.

Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø skriver i et foreløbigt notat, at "uden en massiv indsats og hjælp" fra afdelingen var årets Classic Race "blevet en meget dårlig og sandsynligvis også farlig oplevelse for mange af de besøgende". 

Læs også Kommune retter massiv kritik af Classic Race

Kritikpunkterne var mange, og tilbage står Classic Race Aarhus-direktør Mike Legart og vil gøre det bedre næste år.

Vi hæfter os ved, at vi har afviklet et gigantisk stort arrangement mere succesfyldt end nogensinde.

Mike Legart, direktør, Classic Race Aarhus

- Vi hæfter os ved, at vi har afviklet et gigantisk stort arrangement mere succesfyldt end nogensinde, og så kan vi konstatere på bagsmækken, at der er nogle udfordringer med trafik og parkering, og det er vi selvfølgelig kede af. Det vil vi gøre alt for at rette op på næste år, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

Mangelfuld skiltning

Kommunen klagede blandt andet over mangelfuld skiltning, dårlige afspærringer, dårligt udsyn på grund af parkerede biler og aflysning af shuttle-busser uden information og med tung trafik til følge. 

Læs også Uheld stopper Classic Race: Tre personer er kommet lettere til skade

- Vi har hørt en kritik fra kommunen. Vi har evalueringsmøde på torsdag, men jeg tager ansvaret på vegne af Classic Race Aarhus, og er der noget, der ikke er gået, som Aarhus Kommune gerne havde set det, så er der ikke nogen, der er mere kede af det end mig og os.

- Vi vil rigtig gerne leve op til de forventninger, der er til os. Vi gør vores yderste i alle sammenhænge, og vi ser nu frem til at få en dialog med kommunen om, hvordan de ser det og hvordan vi kan gøre det bedre, så vi til næste år ikke får de her udfordringer, siger Mike Legart.

Se interviewet med Mike Legart i videoen øverst i artiklen. 

00:53

VIDEO: Mange havde - trods alt - en god dag til Classic Race Aarhus. En af dem var prins Joachim, der løb med sejren i sin bilklasse.

Luk video