Christina elsker svævefly: Det er den vildeste rutchetur

Sidste år fløj Christina Solberg Hansen sin første tur med et svævefly. Siden er det blevet til mange oplevelser i de højere luftlag

02:04

Christina Solberg Hansen elsker at sidde der i svæveflyet. Nyde udsigten, mærke følelsen i maven og opleve adrenalinkicket.

- Det der med at blive slæbt afsted fra nul til 100 (kilometer, red.) på tre sekunder - og så op i en bue på 400 meter. Det er for fedt. Det giver en helt speciel kilden i maven, siger Christina Solberg Hansen og sætter flere ord på oplevelsen: 

Læs også Nanna er skytte: Det handler også om fællesskab

- Det er den vildeste rutchebane, du kan forestille dig, fordi du styrer selv, hvor voldsom den skal være. Det er det, der er det fede ved det. 

Det giver en helt speciel kilden i maven, når Christina Solberg Hansens svævefly blive slæbt afsted fra nul til 100 kilometer på tre sekunder.

Det var et tilfælde, der sidste år sendte Christina Solberg Hansen op i et svævefly for første gang.

Når man er blevet hooked på den måde, så tror jeg ikke, man kan slippe det igen.

Christina Solberg Hansen

Nu er hun "solgt", og giver interessen fuld opmærksomhed som medlem af Aarhus Svæveflyveklub.

- Når man er blevet hooked på den måde, så tror jeg ikke, man kan slippe det igen på trods af, man har arbejde, der tager ens tid, og børn og whatever, siger hun.

I denne weekend inviterer Aarhus Svæveflyveklub indenfor i True vest for Aarhus.

I denne weekend inviterer Aarhus Svæveflyveklub indenfor i True, hvor folk kan studere et rigt udvalg af flyvende objekter.

I videoen øverst i artiklen kan du se mere om Christina Solberg Hansens interesse for svævefly.