Christian Keller forlænger med Randers FC

Anfører og midtbanegeneral i Randers FC, Christian Keller, har skrevet under på en ny kontrakt, så han nu spiller i klubben frem til sommeren 2017

Randers FCs anfører Christian Keller har for tredje gang sat sin signatur under en kontrakt med Randers FC. Den nye aftale løber fra sommeren 2016 og et år frem.

- Jeg er glad for at være her, så kunne ikke se nogen grund til, at jeg skulle andre steder hen. Samtidig føler jeg stadig, at jeg har noget at byde ind med på banen, og det føler klubben jo så også. Så det var egentlig meget naturligt at forlænge, siger Christian Keller til tv2oj.dk.

At det kun bliver til et ekstra år hænger sammen med dåbsattesten, der viser, at den rutinerede spiller nu er blevet 35 år.

- Derfor var det klubbens holdning, at på grund af større risiko for skader så var det bedst kun at forlænge med et år. Og det synes jeg sådan set er fair nok. Det giver også mig muligheder til at tænke over, hvad jeg skal lave efter fodbolden, fortæller Christian Keller.

Vil gerne blive i Randers mange år endnu

Men lige nu er fokus på banen, for midtbaneprofilen har stadig fysikken og spillelysten til at spille superligabold.

- Jeg fortsætter gerne i Randers FC mange år fremover. Det kunne også være i en rolle i klubben efter karrieren på banen, men er jeg slet ikke begyndt at spekulere på endnu, siger Christian Keller.

Klubben har med en mulig international overtagelse da også rigeligt at tænke på, og derfor er både anfører og ledelsen blevet enige om, at det ikke er tidspunktet at tænke på et civilt job for ham efter fodboldtiden.

Kontraktforlængelsen skaber ikke grund glæde hos spilleren selv - også cheftræner Colid Todd er tilfreds med at have sin anfører et år mere.

Fortsætter så længe han er fit

- Når man taler om "Skipper" - eller "Ambassador", som jeg også er begyndt at kalde ham - så er han et ikon i Randers FC i form af kvalitet, lederskab og mentalitet. Så det er en stor nyhed, at han har forlænget sin aftale. Hans fitnessniveau er lige så godt som altid, og hans præstationer på banen er bare blevet bedre med årene, udtaler Colin Todd.

Sportsdirektør i Randers FC, Peter Christiansen, er også fuld af lovord om Christian Keller:

- Jeg er imponeret over den sult og den ærgerrighed, han til stadighed ligger for dagen. Han insisterer på at vinde fodboldkampe og er altid parat til at "bløde" hårdt for den lyseblå trøje for at opnå dette. Så længe Keller kan holde sig fit og præstere på et så højt niveau, som tilfældet har været over de seneste sæsoner, så fortsætter han i den her klub, lyder det fra Peter Christiansen.

Christian Keller fik sin debut for Randers FC i en pokalkamp mod FC Djursland i august 2011. Inden lørdagens superligakamp mod FC Nordsjælland er det blevet til 141 kampe og fire mål. Han har desuden spillet 27 U-landskampe for Danmark.

40_percent

play Kommune importerer grøn energi: - Vi har ikke plads til solceller

Ældre corona plejehjem

Plejehjemssmitte sender kommune til tops på corona-incidensliste

564abbb1-0132-436a-9895-076458dc1c42

Danmark modtager i første omgang op til 100.000 vacciner, siger Heunicke

corona test

Næsthøjeste smittetal: Yderligere 1367 coronatilfælde i Danmark

Vangdalen Randers

Stribevis af småbrande: Beboere frygter det går galt

Breaking
corona test podning

Styrelse: Flere skal selvisoleres og testes efter tæt kontakt til smittet