Chris Anker stiller op i Hadsten

Tredje gang skal være lykkens gang

Den 25. juli 2013 køres der gadecykelløb i Hadsten. Det er i år 20 år siden rytterne blev sendt op ad Søndergade for første gang. I år bliver det med deltagelse af lokale Chris Anker Sørensen fra pro-tour mandskabet Saxo Bank Tinkoff Bank.

- Aftalen er netop faldet på plads med den stærke bjergrytter, og vi glæder os naturligvis meget over aftale. De sidste to år har vi også haft Chris Anker på startlisten, men henholdsvis lykkelige familieomstændigheder og Tour de France-uheld har afskåret ham fra at deltage, så nu skal det lykkes, siger Jesper Tikiøb fra TIKIØB Event, som arrangerer løbet, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ruten lægger op til en hård kamp på den berygtede Søndergadebakke. Stigningen har gennem årene leveret asfalt til mange gode cykeldueller, ofte mand mod mand, da ruten sikrer en hård afslutning.

Løbet bliver kørt kun fire døgn efter afslutningen på Tour de France, og Chris Anker har tidligere kørt løbet to gange, men uden at gøre egentlig væsen af sig. Nu kommer den lokale tidligere gymnasieelev fra Favrskov Gymnasium i Hadsten tilbage for at vinde.

Foruden eliteløbet afvikles i år 5. afdeling af Danmarks Cykle Unions damecup "Lindberg Dame Cup" Vi glæder os til at tage imod hele den danske kvindeelite.