Chris Anker ikke tilfreds

Der er plads til forbedringer forud for næste års Tour de France

Han har været en af de hjælperyttere, som har siddet længst tid ved siden af Alberto Contador i bjergene, men Chris Anker Sørensen er ikke tilfreds. Han slår fast, at han ikke fik vist det, han gerne ville.

- Det gjorde jeg ikke. Jeg synes, at jeg kørte et helt udmærket løb, men der er plads til forbedringer, siger Chris Anker Sørensen dog uden at ville specificere, hvad han tænker på.

- Målet var, at Alberto skulle vinde, og det lykkedes ikke. Jeg synes, at vi er kommet et stykke vej, men der er stadig plads til forbedringer, siger Chris Anker Sørensen.

Han sluttede på en samlet 37. plads, knap fem kvarter efter vinderen Cadel Evans. På de fleste bjergetaper kom han i mål med den store gruppe, der altid bliver skabt lige bag favoritterne.

- Jeg synes, at jeg år for år er blevet bedre og bedre, så det håber jeg selvfølgelig også sker næste år, siger han.

Men tankerne går selvfølgelig ikke kun på fremtiden.

- Lige nu glæder jeg mig kun til at få et par dage uden at sidde alt for meget på cyklen uden at have ondt i benene, siger Chris Anker Sørensen.

Han flyver i øvrigt direkte hjem til sin højgravide kæreste, og er derfor ikke med til efterfesten med resten af Saxo Bank-Sungard.