Chokeret over straffespark

Silkeborg IF følte sig bortdømt

Her er situationen, hvor Sune Killerich - ifølge dommeren - begår straffespark mod hjemmeholdets Pione Sisto.

Silkeborg spillede søndag en god kamp mod FC Midtjylland, men måtte alligevel gå fra banen som kampens taber med 1-2.

FC Midtjylland kom foran på et straffespark i første halvleg, som Sune Killerich ifølge dommeren begik mod Pione Sisto.

- Jeg blev meget chokeret over, at han dømte straffespark. Jeg følte overhovedet ikke, at jeg gjorde noget forkert, siger Sune Killerich.

Forsvarsspilleren var ærgerlig over, at Silkeborg på ny måtte gå fra banen uden point.

- Det var en meget lige kamp, og vi pressede FC Midtjylland. Vi kunne snildt have fået et point, og det er skuffende, at det ikke lykkedes, siger Killerich.

Silkeborgs cheftræner, Jesper Sørensen, var tilfreds med sit holds indsats, selvom det ikke blev til point mod topholdet FC Midtjylland.

Se: Tabte efter tvivlsomt straffe

- Vi leverede en god præstation, og jeg må rose spillerne for deres indsats, fordi de har været ramt af meget modgang i sæsonen

- Modgangen forsatte i dag, for der var vel ingen på hele stadion, der kunne se det straffespark ud over dommeren selv, siger Jesper Sørensen.

Silkeborg har nu spillet 11 kampe og har stadig sæsonens første sejr til gode. Alligevel kan Jesper Sørensen ikke fremhæve nogle ting, som holdet skulle have gjort bedre mod FC Midtjylland.

- Det er ærgerligt, at vi ikke fik et resultat. Jeg har svært ved at pege på nogle ting, vi kunne have gjort bedre, siger cheftræneren.

Silkeborg ligger isoleret på ligaens sidsteplads med bare fire point.