Chikanesag mod lesbiske droppes

Politiet opgiver sag om chikane mod lesbisk par i Mariager

Nordjyllands Politi har droppet sagen mod den mand, der var sigtet for hærværk i forbindelse med chikanesagen mod et lesbisk par i Mariager. Manden var blandt andet sigtet for at sende parret hadebreve.

Det fortæller DR Nordjylland.

Politiet har efterforsket sagen i omkring otte måneder, men frafalder nu alle anklager på grund af manglende beviser, forklarer politikommissær Preben Møller.

Se: 39-årig anholdt i chikanesag

- Når man er færdig med en efterforskning, så vurderer vi jo sammen med juristen, om der er grundlag for at rejse tiltale, og i det her tilfælde er det så blevet sluttet, at det ikke er muligt at føre bevis for, at sigtede er skyldig, siger han.

Den konklusion er der naturligvis tilfredshed med hos den nu tidligere sigtedes advokat Kåre Pihlmann.

Se: Lesbisk par lever i skjul

- Min klient har glædet sig til en afgørelse, og han er selvfølgelig tilfreds med det resultat, som politi og anklagemyndighed er kommet frem til, siger advokaten.

Nu anmelder Kåre Pihlmanns klient i stedet Tulle Krøyer for to forhold.

Se: Flygter fra Mariager

- Dels for en falsk anmeldelse, altså at man anmelder noget til politiet for at en uskyldig skal sigtes for det, og for det andet en anmeldelse for til politiet at have anmeldt en forbrydelse, som aldrig er blevet begået. Og det er selvsagt fordi, at det er min klients opfattelse, at de ting, som han er blevet beskyldt for, aldrig har fundet sted, siger advokat Kåre Pihlmann til DR Nordjylland.