Chikaneres af dødsbilists venner

Flemming Brandt fra Ålum ved Randers mistede sin forlovede og to børn i en trafikulykke. Nu bliver han udsat for chikane.

Den 20. marts oplevede Flemming Brandt noget nær det værste, som et menneske kan komme ud for. Flemming Brandt lå på sin sofa og døsede, da det ringede på døren. Det var to politimænd, der skulle overbringe meddelelsen om, at Flemming Brandts forlovede og hans ene barn, en søn på otte år, var omkommet i et trafikuheld. Senere døde også parrets tre-årige datter af de kvæstelser, hun pådrog sig i forbindelse med uheldet.

En 31-årig mand er dømt i sagen ved Retten i Randers, og i disse dage kører en ankesag ved Landsretten i Viborg.

Flemming Brandt har siden den tragiske dag i marts kæmpet for dels hårdere straffe for trafikdrab, og for at alle biler skal have en alko-lås: En lås som bilister skal blæse i, før de kan starte bilen.

Det har vakt vrede blandt den 31-åriges venner, en vrede som Flemming har mærket.

- Jeg har fået at vide, at jeg ikke kan tillade mig at stille op på den måde, når jeg nu selv har en plettet straffeattest på grund af spirituskørsel, men det er løgn, siger Flemming Brandt.

Flemming Brandt mener, at han bliver chikaneret for at stille ham i et dårligere lys og dermed dødsbilisten i et bedre lys.

Se et længere interview i TV 2 | ØSTJYLLAND's middagsmagasin, hvor Søren Ø. Jensen taler med Flemming Brandt ved at <a href="http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/player.aspx?id=503963&r=7" target="_blank">trykke her</a>.