Cheftræner: Vi matchede FCK

Uddeler roser for discplineret indsats

Cheftræner Thomas Thomasberg var tilfreds med kronjydernes indsats i Parken mod FCK. Arkivfoto. Foto: fotograf-randers.com

Randers FC havde forberedt sig på at komme massivt under pres i Parken, fordi FC København ville komme buldrende for at jage DM-guldet.

Men sådan var det langt fra i søndagens 1-1-kamp, fortæller Randers-træner Thomas Thomasberg, som sidder i sædet, mens Colin Todd er fraværende.

- Vi er glade for at få point. Det havde været ekstra hårdt, hvis præstationen havde været godkendt, og vi ikke fik noget med hjem. Vi fik udbytte af anstrengelserne med det ene point, siger Thomasberg.

FCK leverede en jammerlig indsats i de første 45 minutter, mens Randers kæmpede heroisk for hver en bold.

- Jeg synes, at vi leverede en disciplineret indsats. I første halvleg gav vi næsten ikke noget væk og truede også FCK.

Se: Randers kravler over stregen

- Vi havde regnet med, at FCK var kommet med et markant større tryk fra start af, men det må være vores fortjeneste, at vi fik afværget det.

- FCK lagde lidt hårdere pres på os i anden halvleg, men vi havde to af de største chancer ved Kasper Fisker og en dødbold. Så alt i alt en fin præstation, mener Thomasberg.

Randers-træneren var godt klar over, at FCK med pointtabet forspildte en gylden mulighed i toppen af tabellen.

- Hvad FCK gør, betyder ikke så meget for os. Vi kigger på vores egne ting, og vi er glade for, at vi matchede dem på rigtig mange parametre

- Vi forventer altid meget mere af FCK, og det er sådan en kamp, hvor de skulle have tre point. Vi har nok i vores eget, og det fokuserer vi meget på, siger Thomasberg.