Cheftræner: Vi fortjente det

Søndag ramte AC Horsens ramte ikke dagen, og så vinder man ikke en fodboldkamp

AC Horsens fik ikke den bedste sæsonstart, men for træner Bo Henriksen er det vigtigste, at spillerne ser frem mod næste kamp med godt humør.

- Det bliver en stille og rolig træning. Vi har tabt en fodboldkamp og sådan er det. Nu skal vi se, hvad vi kan gøre for at få humøret op igen, vi skal have noget glæde og tro på spillet med tilbage på banen, siger træneren til tv2oj.dk, da han er på vej til mandagens træning.

Horsensianerne lagde sig i søndagens kamp mod oprykkerne fra Næstved foran 1-0 efter bare 25 minutters spilletid på et mål af gambianske Bubacarr Sanneh.

Se: AC Horsens blev overhalet

Men i anden halvleg blev den gode stemning vendt til langt mere triste miner. I 67. minut udlignede Næstveds Mikkel Rygaard Jensen til 1-1, og 86 minutter inde i kampen knuste Søren Jensen Horsens' drømme om premieresejr med endnu en kasse til Næstved.

- Det var fuldt fortjent, at vi tabte, vi var bare ikke gode nok på dagen. De var bedre, end vi var, og så taber man en fodboldkamp, siger Bo Henriksen.

På søndag 2. August møder Horsens på hjemmebane Lyngby, og selvom Lyngby muligvis er favoritter, så tror cheftræneren på en sejr.

- De er favoritter, sådan som de har handlet ind. Men vi går ind og giver dem en over nakken, og så falder det ud til vores fordel, siger han.

Kampen bliver spillet i Odder, fordi banen ved Casa Arena i Horsens i øjeblikket er omdannet til speedwaybane forud for grandprix'et den 8. august.

- Det glæder vi os til. Der er jo gratis adgang, så vi håber, der kommer masser af tilskuere fra både nord og syd. Det bliver en rigtig god kamp, siger Bo Henriksen.

2-årige Anika har en alvorlig, dødelig sygdom, som ikke kan blive behandlet i Danmark. Behandlingen koster 15 millioner kroner og skal laves i Ungarn

2-årige Anika er dødeligt syg: Behandlingen koster 15 millioner kroner, nu samler kolleger ind

Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Ny forhåndsaftale i hus: Danmark har sikret sig retten til over 14 millioner vacciner

Unge fra Egaa Gymnasium frygter endnu en heksejagt

Præcise smittetal kommer frit frem: Unge frygter heksejagt

sex sexsygdom klamydia

Unge i Aarhus skal lære om sugardating i skolen

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

Genrebillede Penge

Flere kvinder snydt: Bagmænd hæver tusindvis af kroner