Cheftræner: Vi fortjente det

Søndag ramte AC Horsens ramte ikke dagen, og så vinder man ikke en fodboldkamp

Arkivfoto

AC Horsens fik ikke den bedste sæsonstart, men for træner Bo Henriksen er det vigtigste, at spillerne ser frem mod næste kamp med godt humør.

- Det bliver en stille og rolig træning. Vi har tabt en fodboldkamp og sådan er det. Nu skal vi se, hvad vi kan gøre for at få humøret op igen, vi skal have noget glæde og tro på spillet med tilbage på banen, siger træneren til tv2oj.dk, da han er på vej til mandagens træning.

Horsensianerne lagde sig i søndagens kamp mod oprykkerne fra Næstved foran 1-0 efter bare 25 minutters spilletid på et mål af gambianske Bubacarr Sanneh.

Se: AC Horsens blev overhalet

Men i anden halvleg blev den gode stemning vendt til langt mere triste miner. I 67. minut udlignede Næstveds Mikkel Rygaard Jensen til 1-1, og 86 minutter inde i kampen knuste Søren Jensen Horsens' drømme om premieresejr med endnu en kasse til Næstved.

- Det var fuldt fortjent, at vi tabte, vi var bare ikke gode nok på dagen. De var bedre, end vi var, og så taber man en fodboldkamp, siger Bo Henriksen.

På søndag 2. August møder Horsens på hjemmebane Lyngby, og selvom Lyngby muligvis er favoritter, så tror cheftræneren på en sejr.

- De er favoritter, sådan som de har handlet ind. Men vi går ind og giver dem en over nakken, og så falder det ud til vores fordel, siger han.

Kampen bliver spillet i Odder, fordi banen ved Casa Arena i Horsens i øjeblikket er omdannet til speedwaybane forud for grandprix'et den 8. august.

- Det glæder vi os til. Der er jo gratis adgang, så vi håber, der kommer masser af tilskuere fra både nord og syd. Det bliver en rigtig god kamp, siger Bo Henriksen.