Cheftræner: Gik som frygtet

AGF-træner var bestemt ikke tilfreds

Peter Sørensens AGF-mandskab tabte 0-1 i søndagens tidlige superligakamp mod oprykkerne fra Viborg.

Babajide Ogunbiyi scorede efter 20 minutters spil, og trods en overvægt i spil og chancer lykkedes det aldrig aarhusianerne at komme tilbage.

- Viborg forsvarede sig godt. Og det var både svært at spille og sparke sig igennem dem. Det var en kamp, som desværre gik, som jeg frygtede. At vi fik tilladt dem for mange dødbolde, som de netop også scorede på, siger Sørensen og fortsætter:

- Selvom vi havde bolden mest, var vi altså ikke stærke nok til at komme frem til de åbne chancer, som kunne bringe os tilbage i opgøret. Det er ikke en overraskende udvikling på en sådan kamp. Vi må anerkende, at Viborg spillede godt, og at vi ikke leverede på dagen.

AGF'erne evnede dermed ikke at følge op på sidste rundes 6-3 sejr over OB, og ifølge cheftræneren var det AGF'ernes egen skyld, at det ikke blev til point i opgøret.

Se: AGF skuffede fælt

- Vi var alt for sjuskede i indledningen af kampen. De kom alt for nemt til flere frispark og dødbolde. Og det er helt unødvendigt, da Viborgs spil jo er meget bundet op på standardsituationer. De var dygtige i dag, og vi har noget at arbejde med, siger han.

Med tre point havde AGF sat sig på rækkens andenplads, men med nederlaget forbliver de på tredjepladsen med 13 point. En tredjeplads, som både OB og FC Vestsjælland kan overtage med sejre senere søndag.

AGF skal forsøge at rejse sig, når Brøndby gæster NRGI Park om en uge.