Charlotte elsker sukker

Det forhindrer dog ikke den aarhusianske pige i at stille op til DM i Bikini Fitness

04:12

1 af 2

Charlotte Torp Heiselberg har en lavere fedtprocent end de fleste, og ikke et eneste gram sidder forkert på hendes 174 cm. og 58 kilo veltrænede krop.

Hun har trænet siden hun var 17 år, og stiller om tre uger op ved sin første konkurrence nogensinde, når hun deltager i DM i Bikini Fitness.

- Jeg er ikke den typiske atlet, og jeg spiser ikke mindre, end jeg plejer. Det eneste, jeg har lavet 100 procent om, det er, at jeg har været enorm sukkerafhængig hele mit liv - ligesom en narkoman er det efter heroin. Sådan har jeg haft det med sukker, siger Charlotte Torp Heiselberg til Go' Aften Østjylland.

Sukker er dog ikke foreneligt med fitness på eliteniveau, og den 31-årige aarhusianer har derfor været på en detox-kur. Charlotte Torp Heiselberg er dog ikke helt blevet afvænnet fra sukker, og hun "synder" hver 14. dag.

- Nu spiser jeg kun sukker en gang hver 14. dag, og i to timer har jeg fået grønt lys til bare at æde igennem, fortæller hun til Go' Aften Østjylland.

Klik på videoen øverst og se, hvor meget det kræver at stille op til DM i Bikini Fitness og se med i Go' Aften Østjylland onsdag kl. 18.15 og 21.30 og bliv meget klogere på, hvad DM i Naturlig Fitness d. 14. juni i Randers går ud på.