Ceres Park åbner med gratis øl

Deler gratis øl ud forud for AGF-kamp

Når AGF søndag den 19. juli tager imod Brøndby IF i sæsonens første runde af Superligaen, bliver der uddelt gratis øl til tilskuerne inden kampen.

Det sker som en del af den officielle indvielse af Ceres Park, som stadion i Aarhus nu hedder.

Se: Skal hedde Ceres Park

- Vi kunne ikke have forestillet os en bedre kamp til at indvie Ceres Park. Det bliver på alle måder en fodboldfest. Det er AGFs comeback til landets bedste fodboldrække, og det er mod ærkerivalerne Brøndby, som AGF gennem tiderne har spillet mange mindeværdige kampe mod. Det bliver den perfekte ramme til at markere, at AGFs hjemmebane nu hedder Ceres Park, siger Freddy Larsen, der er sponsor- og eventchef i Royal Unibrew, til AGFs hjemmeside.

Navneskiftet trådte i kraft den 1. juli, hvor NRGi Park blev udskiftet med Ceres Park.

Se: Mindre røg på NRGi Park

- Fodboldfesten skal være for alle, og vi håber at se AGF-fans i alle aldre til kampen. Vi vil gerne være med til at byde alle velkommen i Ceres Park og velkommen tilbage til Superligaen. Det gør vi blandt andet ved at give en gratis øl til alle fans i fanområdet inden kampen og uddele Faxe Kondi-smagsprøver på Familietribunen, siger Freddy Larsen.

Fanområdet åbner klokken 16.00 den 19. juli, og her kan AGF-fansene frem til kick off mod fremvisning af en gyldig billet eller et sæsonkort få udleveret en gratis øl.

Kampen mellem AGF og Brøndby IF fløjtes i gang klokken 18.00.