Cecilie og Mads vandt Vild Med Dans

Randers-danseren Mads Vad vandt Vild Med Dans 2010 sammen med vejrværten Cecilie Hother

Mads Vad.

Vejrværten Cecilie Hother og den professionelle danselærer Mads Vad vinder Vild Med Dans 2010.

Og selvom de var bookmakernes favoritter, så var der alligevel stor spænding, da resultatet af årets finale blev afsløret af værtinden Christiane Schaumburg-Müller.

- Det er så vildt, jublede Cecilie Hother, mens hun og Mads omfavnede hinanden.

- Lige om lidt går vi op i vores omklædningsrum, og så skal vi lige trække vejret dybt og se hinanden i øjnene og prøve at forstå, hvad det er, der lige er sket. Men bagefter skal vi fejre det med masser af champagne, sagde Mads Vad.

Gik næsten galt i freestyle

I freestylen, som var den dans, begge par havde glædet sig mest til, gik det næsten galt for Silas Holst og Laura Drasbæk, da Silas var tæt på at tabe sin partner under et løft.

Men alligevel indkasserede parret sæsonens første 10-taller, da de fik to af dommerne Jens Werner og Britt Bendixen. Dermed fik de 38 point for dansen, som de havde haft helt frie hænder til.

Det slog dog ikke Mads og Cecilies freestyle, for vejrpigens dans til "It's raining men" fik dommerne helt op på 39 point.

- Der var så meget tanke og idé bag deres freestyle, den var både rammende og passende, sagde Allan Tornsberg efter finalen.

De to par lagde ud med at danse den dans, de i løbet af sæsonen har klaret sig dårligst i, og begge par fik dommerne overbevist om, at de i den grad har lært noget igennem de ti programmer, for begge par indkasserede flotte 36 point fra dommerne - det samme fik de for deres chachacha-faceoff, som selveste Thomas Helmig sang til.

Det var dermed det ene point i freestyledansen og seernes stemmer, der bestemte vinderen i Vild med dans 2010.