Casa A/S vinder prestigefyldt vækstdyst

Torsdag aften blev entreprenør- og ejendomsudviklingsvirksomheden Casa A/S fra Horsens kåret som vinder af EY Entrepreneur of the Year

Erhvervslivets Oscar-uddeling! Sådan betegnes EY Entrepreneur of the Year, og den mest fornemme af priserne er naturligvis hovedkonkurrence. I år gik den til en østjysk virksomhed, der har oplevet voldsom vækst på det seneste.

Der er tale om Horsens-firmaet Casa A/S med ejeren Michael Mortensen i spidsen. Han har formået på blot otte år at skabe en virksomhed med 80 ansatte - op med 1000 hvis underentreprenører og rådgivere medregnes - og en omsætning på 850 mio. kr.

- Vi kan godt følge med, selvom det er gået stærkt. Gårsdagens pris var meget overvældende at modtage - især fordi vi kort forinden havde fået en anden, så vi ryddede lige bordet, lyder det fra en lidt medtaget Michael Mortensen.

Skal til finale i Monaco

Han og resten af folkene fra Casa A/S fejrede nemlig priserne i nat, og når det bliver muligt, skal alle medarbejdere også have et klap på skulderen for deres store arbejde.

- Der er nok en tendens til, at man glemmer at stoppe op, men sådan en hæder her giver en anledning til det og se, hvad man har opnået, siger Michael Mortensen.

Kåringen sikrer også Casa A/S deltagelse ved verdensfinalen af EY Entrepreneur of the Year, som repræsentanter fra virksomheden skal til næste år i Monaco.