Carina Melchior får erstatning

Tildelt over en halv million

Carina Melchior fra Lime på Djursland er i dag af Patienforsikringen blevet tildelt erstatning på 552.000 kroner plus renter, der er på små 50.000 kroner.

Patienforsikringen har i dag vurderet, at Carina Melchior har fået nedsat sin erhvervsevne med 15 procent. Patienforsikringen har desuden vurderet, at en forkert lægekonklusion og efterfølgende fejlbehandling har øget Carina Melchiors varige mén med ti procent sammenlignet med, hvis Carina Melchior havde fået den rette behandling. Det fortæller Carina Melchiors advokat, Niels Fjeldberg, til eb.dk.

I afgørelsen fra Patienforsikringen formuleres det ,i følge eb.dk, at 'det var en klar fejl, at man gradvist ophørte med at behandle Carina Melchior Steendahl fra 20. oktober '11 - herunder at man 24. oktober '11 stoppede al behandling, inkl. respiratorbehandling, sondemad og væskeindtag'.

Se: Læge sigtet i Carina-sagen

- Hvis erhvervsevnetabet viser sig at være større end skønnet, kan sagen rejses igen. I det lys synes jeg, det er en god beslutning, man er nået frem til, siger Niels Fjeldberg til eb.dk.

Det har været en begivenhedsrig dag i "Carina-sagen", da overlægen, der behandlede Carina Melchior tidligere i dag er blevet sigtet af Østjyllands Politi for at have tilsidesat sine pligter efter Autorisationsloven i forbindelse med behandlingen af Carina Melchior.