Campingvogn og hus stod i flammer: Én person sendt på hospitalet

En brand i en campingvogn har spredt sig til et hus på en adresse i Harlev. Én person er sendt på hospitalet med røgforgiftning og forbrændinger.

Østjyllands Brandvæsen og politiet er til stede på en adresse i Harlev ved Galten, hvor en brand i en campingvogn har spredt sig til huset. Foto: Palle Hansen

Mandag eftermiddag brød en voldsom brand ud i en campingvogn, som holder parkeret på Benneshede Vej 2 i Harlev ved Galten.

Det oplyser Østjyllands Brandvæsen, som fik anmeldelsen klokken 14.17.

Læs også 25-årig kvinde dræbt i lejlighed

Meldingen lød først på, at der var gået ild i et køretøj, som viste sig at være campingvognen på adressen. Men flammerne spredte sig hurtigt og tog fat i den lade, som campingvognen holder op ad.

- Campingvognen holder op ad et gammelt ladkompleks, hvor der er indbygget to lejligheder, siger indsatslederen ved Østjyllands Brandvæsen, Brian Arendtsen.

00:37

VIDEO: Østjyllands Brandvæsen rykkede ud med i alt seks køretøjer på stedet, to sprøjter, tre tankvogne og en stige. Video: Palle Hansen

Luk video

I lejlighedskomplekset var der flere beboere, da flammerne tog fat. Én af personerne er blevet forbrændt i ansigtet og har fået røgforgiftning.

- Personen var ved bevidsthed, da vi ankom, men blev hurtigt hentet med ambulance og bragt til hospitalet, siger indsatslederen.

Østjyllands Brandvæsen fik assistance fra stationerne i Galten, Hørning og Skanderborg. I alt blev der sendt seks køretøjer af sted samt to sprøjter, tre tankvogne og en stige.

- Vi har branden under kontrol nu, og er i gang med efterslukningen, siger indsatslederen.

Det er endnu uklart, hvordan branden i campingvognen opstod.

Det er på Benneshede 2 i Harlev, at der er gået ild i en campingvogn. Foto: Google Maps