Camilla Dalby: Vi går i stå

- Vi var bedre end Metz, mener Randers-profil

Foto: Hans Carstens

Randers HK er ifølge Camilla Dalby bedre end Metz. Derfor har højrebacken svært ved at fatte lørdagens nederlag i Frankrig på 20-25, der betyder, at Randers HK er færdige i Champions League.

Efter 12-12 ved pausen ramlede det hele sammen i anden halvleg.

- Jeg står med en bitter følelse lige nu.

- Vi er et bedre hold end Metz, og det har været en kæmpe drøm og mål for klubben og spillerne at være med i Champions League efter jul. Så det er hårdt lige nu, siger Camilla Dalby.

Som nat og dag
Randers-spilleren prøver at forklare, hvad der gik galt.

- Første og anden halvleg er som nat og dag. Det fungerer rigtig godt i første halvleg, men efter pausen brænder vi for mange 100 procents chancer.

- Hvis vi havde puttet dem i mål, så er jeg sikker på, at det var os, der havde jublet og ikke Metz.

- Jeg havde en god mavefornemmelse inden kampen, for jeg mener, at vi er et bedre hold end Metz. Men det var vi bare ikke på dagen, siger Dalby.

Scoring i sidste sekund
Franskmændene vandt også i Randers for en måned siden. Dengang lød sejren på 27-26 efter en fransk scoring i sidste sekund.

- Det var også bittert, at de scorede på det dumme vip i sidste sekund i Randers. Havde vi fået det ene point i den kamp, ville vi være videre.

- Nu skal vi rejse os. Vi har en vigtig kamp mod Viborg på onsdag, hvor vi kan spille os i pokalfinalen. Arbejdet begynder allerede i bussen på vej hjem fra Frankrig.

- Den næste drøm skal ikke blive ødelagt, fordi denne drøm er bristet, siger Camilla Dalby.