Bybusser bliver sat på pause

Når løbere indtager Aarhus til halvmaraton 21. juni, holder de fleste bybusser stille

Når der søndag 21. juni er halvmaraton i Aarhus, holder alle bybusser på nær 5A og 6A stille i tidsrummet 9.30 til klokken 12, oplyser Midttrafik i en pressemeddelelse.

Allerede nu varsler busselskabet forsinkelser for alle bybusser og for regionalbusser til og fra Aarhus fra klokken 08 om morgenen til omkring klokken 14.

På dagen kører regionalbusserne 100 og 200 ikke helt ind til byen. I stedet stopper de på Skanderborgvej ved Aarhus Universitet ved stoppet P.P. Ørumsgade. Herfra vil der gå shuttlebusser ind til byen.

Det er forskelligt, hvordan det store arrangement påvirker de forskellige busruter, og Midttrafik opfordrer derfor passagerne til at tjekke deres egne busruter på midttrafik.dk.

Midttrafik informerer kunderne både offline og online om konsekvenserne af Aarhus City Halvmaraton.

I dagene op til løbet vil Midttrafik sætte vejledninger op på de cirka 150 bybus-stoppesteder, der er berørt af ruteændringerne.

Derudover annoncerer selskabet om aflysninger og ruteændringer på infoskærme ved Aarhus Rutebilstation og Aarhus Hovedbanegård samt på Midttrafiks hjemmeside og facebookside.