Busselskab vil sejle fra Grenaa

Rødbillet har planer om at sejle på ruten Grenaa-Hundested

02:31

1 af 2

En færgeforbindelse mellem Grenaa og Hundested kan måske igen se dagens lys.

I hvert fald, hvis det står til busselskabet Rødbillet, som lever af at tranportere folk mellem Nordjylland og København.

Det er den stigende interesse for billige rejser på tværs af Storebælt, der har fået det aarhusiansk baserede firma til at tænke i nye baner.

Direktør for Rødbillet, Thomas Hintze, fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at han tror på, at færgeforbindelsen er en realistisk idé:

- Det giver mening at sejle fra Grenaa til Hundested, fordi der er god motorvej til København, når man kommer til Hundested, siger han.

Udmeldingen fra Rødbillet kommer blandt andet efter, at Mols-Linien har besluttet at skære ned på ruten mellem Ebeltoft og Odden. Fra april vil der kun sejle færger i hverdagene.

Rødbillet har ved flere lejligheder har haft vanskeligt ved at få plads på Mols-Liniens færger, og derfor håber busselskabet nu selv, at kunne udvide vognparken med to hurtigfærger og sejle selv.

- Vi vil slå til, hvis det er muligt at sejle fra Grenaa til Hundested, siger direktør Thomas Hintze og afslører, at selskabet i øjeblikket er i dialog med en række eksisterende og tidligere rederier.

Du kan høre Thomas Hintze fortælle om Rødbillets planer i videoen øverst i artiklen.