Bus kørt ind i hus

En bus har ramt et hus i Hammel. En person er kørt på Skejby Sygehus.

En bus ramte torsdag morgen en etageejendom i Hammel. Foto: Peter Erfurt

En bus er kørt ind i et hus på hjørnet af Tilemannsvej og Nørrevangsvej i Hammel. 3-4 passagerer var ombord på bussen og de var alle i stand til selv at komme ud af det forulykkede køretøj. 

Chaufføren derimod er kørt til Skejby Sygehus. Hans tilstand er på nuværende tidspunkt ikke kendt.

Læs også Mand og hund stukket med kniv

Huset, som bussen er kørt ind i, er en etageejendom, som har fået slået nogle stykker af murværket. På bussen er forruden og fordøren blevet trykket ind.

- Vi fik anmeldelsen kl. 7.39 om at en bus havde ramt huset i krydset mellem Tilemannsvej og Nørrevangsvej, fortæller Jannie Lundager, der er presseansvarlig ved Østjyllands Politi.  

Forenden af bussen har fået et ordentligt tryk i forbindelse med, at bussen ramte hjørnet af huset. Chaufføren er kørt på Skejby Sygehus. Foto: Peter Erfurt

- Årsagen til ulykken er endnu ukendt. Der er en bilinspektør på vej, som skal undersøge uheldsstedet nærmere, siger hun. 

Det var i krydset mellem Tilemannsvej og Nørrevangsvej i Hammel, at ulykken skete torsdag morgen. 

Ulykken betyder, at Tilemannsvej, som er en større vej i det centrale Hammel, er lukket mellem Nørrevangsvej og Thorsvej indtil bilinspektøren har afsluttet sine undersøgelser. Præcist hvor lang tid, det kommer til at tage, ved Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke. 

Læs også Alle stemmer er nu talt op – sådan har østjyderne sat krydset

- Der er nogle trafikale problemer på stedet, mens krydset er lukket ned, siger Jannie Lundager.