Bunden truer: AGF taber igen på et mål i overtiden

Det aarhusianske fodboldhold har fået en rigtig dårlig vane - at lukke afgørende mål ind til allersidst. I dag skete det mod Sønderjyske

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

AGF er kommet skidt fra start i dette forår - rigtig skidt. Lørdag blev det til endnu et nederlag, da Sønderjyske gæstede Ceres Park. Det aarhusianske Superligamandskab bragte sig ellers foran tidligt i opgøret, men sønderjyderne kom tilbage og gjorde det onde ved AGF i overtiden.

Det var ellers et optimisk og frisk spillende AGF-hold, der indledte opgøret. Allerede efter fire minutters spil bar det første pres frugt. 

Der var ellers stor jubel i Aarhus, da Morten 'Duncan' Rasmussen kort inde i kampen bragte AGF foran.  Foto: Henning Bagger - Scanpix

Morten 'Duncan' Rasmussen headede flot et indlæg fra venstrebacken Jesper Juelsgaard i mål, og så tegnede alt godt for det til tider hårdtprøvede mandskab.

Men på hård fight fik Sønderjyske sig lige så langsomt arbejdet sig tilbage i opgøret, og kort før pausen kunne de så bringe balance i regnskabet.

Efter en omstilling kunne Christian 'Greko' Jakobsen lægge bolden til rette for Marcel Rømer, der fladt sparkede bolden i nettet med indersiden.

2. halvleg blev en rodet affære med rigtig mange nærkampe og spil på midten af banen. Først til allersidst var der igen dramatik.

Et af Sønderjyskes karakteristiske lange indkast fra Pierre Kanstrup resulterede i klumpspil i feltet, og så dukkede den indskiftede Mikkel Hedegaard op og sparkede bolden ind bag Ivanovic. På det her tidspunkt havde stadionuret passeret de 90 minutter. 

Læs også Sen udligning på straffespark koster AGF sejren i Viborg

Derfor lykkedes det heller ikke AGF at svare igen. 1-2 blev kampens resultat. Med nederlaget skal AGF for alvor kigge mod bunden af tabellen. Holdet er lige nu placeret på en 11. plads. Men mandag har OB mulighed for at overhale holdet fra Smilets By.

Begge dagens kombattanter mangler at møde Randers og OB, inden Alka Superligaen deles efter 26 spillerunder.

AGF-SønderjyskE 1-2 (1-1)

1-0 Morten Duncan Rasmussen (4. minut). 1-1 Marcel Rømer (41. minut). 1-2 Mikkel Hedegaard (90. minut).
Tilskuere: 4.288.