Buller blev vanrøgtet men har nu fundet hundelykken igen

Gerda Nielsen og hendes mand har med glæde overtaget en af de vanrøgtede hunde fra den store sag i Gjerlev ved Randers

00:37

I midten af februar blev lokalsamfundet i Gjerlev nord for Randers rystet over fundet af i alt 46 vanrøgtede hunde på en gård. Hundene var i forfærdelig fatning, flere af dem havde afføring i pelsen og var nervevrag. Nu har en af de mishandlede hunde fundet kærligheden hos et ægtepar i Linå ved Silkeborg.

Hunden Buller rystede og var tydeligt bange, da han kom til Dyrenes Beskyttelses internat i Brande, men nu er på vej til at blive en glad hund igen.

- Vi faldt for Buller, da vi så ham på nettet. Hans øjne så bare så sorgmodige ud. Så ringede og ringede vi og fik ham til sidst. Det var dejligt, fortæller Bullers nye ejer, Gerda Nielsen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Vanrøgtsag i Gjerlev vokser: Nyt fund - en person er sigtet

Hun fortæller, at Buller er en glad hund, men det er svært for ejerne at glemme, hvor han kommer fra, og hvad han har været udsat for.

- Det er ikke rart at vide, at han kommer sådan et sted fra, hvor han ikke har haft det godt. Men nu retter vi op på det, slår Gerda Nielsen fast.

Læs også Vanrøgt af hunde: Stor uenighed om smiley-ordning

Den 8. februar fandt Dyrenes Beskyttelse først 27 vanrøgtede hunde under kummerlige forhold i Gjerlev, og ugen efter fandt man så yderligere 19 i samme område. Sagen har fået flere politikere til at foreslå en smiley-ordning for hundekenneler.

I den konkrete sag fra landsbyen nord for Randers er en person sigtet for dyremishandling.  

03:16

Lokalsamfundet i landsbyen nær Randers er chokeret efter de to fund af mishandlede hunde. 

Luk video