Bueskytte anholdt

Sigtes for skud i Hjortshøj

Denne pilespids borede sig igennem en dobbeltglasrude hos familien Fly Jensen i Hjortshøj.

Østjyllands Politi har anholdt en 43-årig mand, der sigtes for at have affyret metalpile fra en bue ind i et hjem til en sovende familie i Hjortshøj og mod to biler parkeret på Hjortshøjvangen.

Manden, som kommer fra lokalområdet, blev lokaliseret ved hjælp af de inskriptioner, som organiserede bueskytter har på deres pile. 

Initialerne AI2 førte politiet til en tidligere ejer af pilene, som ifølge politiet intet har med sagen at gøre. Men han kunne lede politiet på sporet af den nuværende ejer. Efter en ransagning af den 43-åriges hjem valgte politiet at sigte ham for skuddene.

Skuddene fra bueskytten gik blandt andre ud over familien Fly Jensen i Hjortshøj. De fik sig en ubehagelig overraskelse, da de lørdag morgen fandt en 80 cm lang pil med metalspids på deres køkkengulv.

Lavede mærke i væggen

Pilen var gået gennem en dobbeltglasrude og havde lavet et mærke i væggen, før den landede på gulvet lige bag deres søns faste plads ved spisebordet.

- Vi tænkte umiddelbart, at det er drengestreger, men nu hvor det er kommet frem, at flere biler og en skurvogn også er ramt, så er det også lidt mere end det, sagde Birgitte Fly Jensen i lørdags til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Det her er at udsætte min familie for livsfare. Jeg har i hvert fald ikke specielt meget lyst til at stå i vejen for sådan en pil, lød det fra René Fly Jensen.

Se tv-indslag fra lørdag 10. nov.: Amok med bue og pil