BSVs krise fortsætter

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer tabte for tredje kamp i træk

KIF Koldings håndboldherrer havde ingen problemer med at sejre 38-31 hjemme over Der var mere tempo, idé og viljestyrke hos KIF Kolding, end der var hos Bjerringbro-Silkeborg.

Derfor vandt KIF Kolding en nem ligasejr på 38-31 over de jyske rivaler. Bjerringbro-Silkeborg var et af de absolut bedste hold i den danske håndboldrække i sidste sæson, men der er langt mellem de stabile og gode præstationer i denne sæson.

Kolding er derimod ved at finde fodfæste og overhaler med sejren BSV i Jack & Jones-ligaen, hvor holdet nu ligger på 7.-pladsen. Kolding har 23 point for 20 kampe, mens BSV har et point færre.

Passivt BSV-forsvar
Koldings Bo Spellerberg, Lars Christiansen og Kasper Søndergaard var dominerende i kampen, og de tre VM-spillere gjorde stort set, hvad der passede dem. Og hvad værre var, så fik de lov til det af et yderst passivt BSV-forsvar.

Omvendt hang BSV's tre VM-spillere Niklas Landin, Kasper Nielsen og Rasmus Lauge ofte med hovedet, og det virker som om, at hele holdet savner selvtillid.

Det endte med et ydmygende nederlag på syv mål, og BSV ligner efterhånden et hold i krise efter tre liganederlag i træk.